Direct aan de slag?

Trainingen

Als Instagram expert geef ik verschillende workshops en trainingen, zowel voor groepen van ondernemers als op locatie bij een bedrijf of organisatie.

Bekijk trainingen
Instagram Brainstormsessie

Uitbesteden of zelf doen?

De afgelopen jaren heb ik veel mooie merken, bedrijven en ondernemers mogen helpen bij het beheren van hun social media kanalen. Inmiddels bied ik social media beheer niet meer als dienst aan, maar mijn kennis en inzichten deel ik graag. Zo zag ik dat het uitbesteden van social media vaak ook voor een afstand zorgt: de opdrachtgever raakte verwijderd van ‘wat er gebeurde’.

Voor de ene opdrachtgever was dit fijn, bij de andere opdrachtgever zorgde het juist voor onrust. Juist voor die laatste groep ondernemers is het beter om zelf aan de slag te gaan met social media. Ze kunnen hun bedrijf door en door en weten dit goed te vertalen naar ijzersterke content, mits ze de juiste handvatten aangereikt krijgen én zich ertoe zetten om structureel aan de slag te gaan met social media.

Hier kan ik je mee helpen

Als social media expert geef ik verschillende social media workshops en trainingen, zowel voor groepen van ondernemers als op locatie bij een bedrijf of organisatie. Bekijk hieronder mijn huidige aanbod.