Direct aan de slag?
Instagram Brainstormsessie

Even brainstormen?

Soms heb je gewoon even iemand nodig die met je meekijkt. Iemand die vanuit een eigen expertise met je meedenkt over bepaalde zaken binnen je bedrijf. Ik vind het heerlijk om met gedreven ondernemers – beginnend of ervaren – te brainstormen. Van social media strategie tot storytelling campagnes of meer zichtbaarheid creëren: ik denk graag met je mee!

Meld je nu aan!
Praktische informatie

Instagram Brainstormsessie

Mocht jij behoefte hebben aan een luisterend oor en een klankbord, boek dan een Instagram Brainstormsessie. Samen stappen we ‘out of the box’ en kijken we met een frisse blik naar jouw bedrijf en Instagramaccount! Na deze sessie kun je meteen aan de slag met de tips en tools die ik je heb aangereikt.

We nemen in een Zoom call van 45 minuten alles samen door. De investering is € 79,00 exclusief btw.

Het was een prettige en vooral een waardevolle sessie. Claire kwam met tips waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben!

Judith van Nimwegen van Opjebest

Claire had super fijne tips, onwijs leuk voor ondernemers die (net als ik) alleen werken, om zo eens te kunnen sparren!

Kelly de Geus

Claire heeft mij in 3 kwartier meer geleerd over Instagram en de mogelijkheden dan op alle voorafgaande jaren dat ik op Insta actief was. Nu nog in praktijk brengen! Communicatie is helder en, zelfs voor een leek zoals ik, begrijpelijk!

Koen Limpens van Patist Makelaardij

Ik heb met Claire mogen sparren over mijn social media en daar zijn heel veel tips uit gekomen! Ze analyseerde wat ik tot nu toe heb gedaan en gaf inzichten over wat wel en niet werkt. Ook kreeg ik actiepunten mee waar ik direct mee aan de slag kon. Ik vond het prettig om met Claire samen te werken: ze is geduldig en neemt de tijd om dingen uit te leggen en om haar kennis te delen.

Miriam Hooijer van The Organizing Boutique

Ik was op zoek naar iemand die mij snel kon uitleggen wat de laatste ontwikkelingen op het gebied van Instagram zijn. Zo kwam ik bij Claire terecht. Wat ik fijn vind, is dat Claire zich in mij en mijn bedrijfstak heeft verdiept. Ze heeft concrete tips gegeven die ik meteen heb kunnen toepassen.

Merel van ’t Wout van Hi Style

Ja, ik wil brainstormen!

Ik weet zeker dat de Instagram Brainstormsessie ook voor jou voor veel nieuwe inzichten zal zorgen! Meld je nu aan voor een Instagram Brainstormsessie door onderstaand formulier in te vullen. Na aanmelding ontvang je direct een bevestiging en kun je via een link jouw Brainstormsessie inplannen. Let op: de mail kan soms in de spam belanden.

Met het invullen van onderstaand formulier ga je akkoord met de kosten voor een Brainstormsessie. De factuur ontvang je per mail. De betaaltermijn bedraagt 14 dagen.