Direct aan de slag?
Instagram Workshop

Heb jij ook het gevoel dat je klanten misloopt?

Wil jij leren hoe je Instagram zakelijk en doelgericht kunt inzetten? Dan is deze Instagram Workshop enorm waardevol voor jou! Instagram is de toekomst en achterblijven op social media is geen optie meer. Tijd om de diepte in te duiken met deze hands-on workshop en meer klanten te bereiken!

Meld je nu aan!

Instagram Workshop voor merken en bedrijven

Deze workshop is bestemd voor merken en bedrijven die al wel een Instagramaccount hebben, maar door gebrek aan kennis, tijd en een duidelijke strategie hier nog geen of te weinig klanten uithalen. Instagram is nog een beetje ‘het ondergeschoven kindje’, maar je proeft dat er meer uit te halen valt.

In deze workshop krijg je de juiste kennis en tools aangereikt om aan de slag te gaan met Instagram. Uitgebreide ervaring met Instagram is geen vereiste. Je leert hoe je dit social media kanaal efficiënt en doelgericht kunt inzetten om meer (nieuwe) klanten aan te trekken. Tijdens de workshop bespreken we de mogelijke contentvormen binnen Instagram en zetten we de eerste stappen in het creëren van een Instagram strategie voor jouw bedrijf.

Wat brengt deze workshop je?

Een duidelijke uitleg over de verschillende functies van Instagram. Zet Instagram meteen effectief in voor het aantrekken van meer (nieuwe) klanten voor jouw bedrijf.

Inhoud van de workshop

We gaan het onder andere hebben over:

  • Strategie
  • Statistieken
  • Contentcreatie
  • Hashtags
  • Stories
  • Reels
  • Tips & tools
Meld je nu aan!
Praktische informatie

Live workshops worden gegeven bij Het Stationshuis in Huis ter Heide.
Op dit moment staan er geen live of online workshops gepland. Mocht je interesse hebben in een workshop op locatie, voor collega’s of bijvoorbeeld een groep ondernemers, neem dan vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden. Je kunt hiervoor mailen naar info@claire-content.nl.

Waar vindt de workshop plaats?

Bij de datum van de eerstvolgende workshop staat duidelijk aangegeven of het gaat om een live of online workshop. Live workshops vinden plaats bij Het Stationshuis in Zeist. Het adres luidt:

Het Stationshuis
Amersfoortseweg 10F
3705 GJ – Huis ter Heide

De locatie beschikt over een eigen parkeerplaats. Let op: Je kunt de locatie bereiken via de parallelweg van de provinciale weg tussen Amersfoort en Utrecht. Hiervoor mag je een stukje over het fietspad rijden. Sla vervolgens direct rechtsaf de parkeerplaats op.

Wat kost de workshop?

Tickets kosten € 199,00 exclusief btw. Je krijgt een factuur toegestuurd per mail.

Wat heb ik nodig?

Voor de workshop is het handig om een smartphone met volle batterij paraat te hebben, waarmee je ingelogd bent op Instagram. Wanneer je je aanmeldt voor een workshop via Zoom, is het handig om een laptop of tablet met voldoende batterij en een stabiele internetverbinding te hebben. Daarnaast is het handig om pen en papier bij de hand te hebben.

Hoe meld ik mij aan?

De groepen zijn klein, op deze manier krijgt iedereen voldoende persoonlijke aandacht in de workshop. Wil jij verzekerd zijn van een plek? Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen.

Fantastische workshop gehad. Duidelijke uitleg van Claire en weten nu echt alle ins en outs van Insta! Claire, op het gebied van social media ben je een echte expert!

Diana Leeuwenstein van ’t Stijlduo

De workshop was voor mij als leek super leerzaam en bracht mij op leuke creatieve ideeën voor de marketing van mijn bedrijf.

Dominique v.d. Heide van Passie voor je klant

Claire heeft mij een verrassend inzicht gegeven hoe ik mijn social media beheer nog beter kan inzetten. De workshop was interessant, vernieuwend en zeer leuk om te ervaren. Een aanrader voor iedereen die meer uit zijn of haar social media wilt halen!

Ankie Stuyts van Woordslaggevend

Praktisch, leerzaam en inspirerend, zo heb ik de workshop Instagram ervaren. Een van de tips die ik kreeg, heb ik al toegepast. En ik zag direct resultaten in de statistieken. Ik ben zeer content!

Haisia Pan van MooiMakerMode Zeist

Leuke en praktische workshop die je goed op weg helpt met het begrijpen en gebruiken van Instagram!

Elena Scholtens van DAP Krommerijnstreek

Ja, ik wil me aanmelden!

Wil jij ook aan de slag gaan met Instagram? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Meld je nu via onderstaand formulier aan voor de eerstvolgende Instagram workshop. Tickets kosten € 199,00 exclusief btw. De factuur voor jouw deelname ontvang je samen met een bevestiging per mail.