Direct aan de slag?
1-op-1 Instagram Strategietraject

Wil jij meer resultaten bereiken met Instagram?

Ben jij al enige tijd bezig met Instagram, maar heb je moeite om het consequent en doelgericht in te zetten? Post je de ene week heel veel en ben je de week daarna volledig afwezig? Merk je dat je niet de gewenste resultaten haalt uit Instagram, en al helemaal geen nieuwe klanten? Je voelt aan alles dat dit hét moment is om actie te ondernemen. Dit is hét moment om je podium te pakken en je bedrijf te laten groeien. Het ontbreekt alleen nog aan een strategie, en… die welbekende stok achter de deur om dit keer echt door te zetten.

Meld je nu aan!

Een Instagram strategie voor jouw bedrijf

Als ondernemer heb je genoeg ballen om hoog te houden. Dat weet ik als geen ander. Maar ik weet ook dat het echt nodig is om zichtbaar te zijn als je meer (nieuwe) klanten wilt aantrekken. Nee, niet zo nu en dan wat posten, maar consequent en doelgericht communiceren. En ja, dat brengt werk met zich mee, je moet ervoor aan de bak. Maar je zult zien dat op het moment dat je hier bewust mee aan de slag gaat, de ideeën vaak vanzelf komen.

Precies om die reden is mijn Instagram Strategietraject enorm waardevol. Ik reik je de juiste tools en tips aan om ervoor te zorgen dat jij Instagram op een authentieke manier die voor jou en jouw bedrijf werkt kunt inzetten. Drie maanden lang werken we samen, waarbij ik je uitdaag om content te batchen en vooruit te werken. Tijdens dit traject kijk en denk ik intensief met je mee en krijg je van mij niet alleen veel tips en kennis over hoe je Instagram optimaal en efficiënt in kunt zetten, maar werken we ook naar een persoonlijke strategie voor jouw Instagram toe. En tot slot: ik ben niet alleen jouw sparringpartner, maar ook een stok achter de deur. Zodat je zeker weet dat je hier echt mee aan de slag gaat.

Voor wie is het?

Het Instagram Strategietraject is perfect voor jou als je…

  • Een merk of bedrijf in de interieur-, lifestyle-, mode- of beautybranche hebt
  • Merkt dat de resultaten uitblijven, net als (nieuwe) klanten
  • Moeite hebt met consequent zichtbaar zijn
  • De basis van Instagram al onder de knie hebt, maar graag meer wilt
  • Behoefte hebt aan een duidelijk plan en concrete to do’s
  • Een sparringpartner op het gebied van Instagram mist
  • Geen idee hebt van wat je nu weer moet posten

Maar let op…

Maar let op… Het Instagram Strategietraject is niks voor jou als je niet bereid bent om ‘je huiswerk te maken’. Ik dien tijdens het traject als sparringpartner en mentor en je mag mij alles vragen, maar ik zal niet de content voor jou gaan maken.

Ik ben ervan overtuigd dat content creëren vanuit jouw kernwaarden zoveel meer waardevol is dan het laten creëren van content door een externe partij. Om de gewenste doelen te behalen, zul je dus ook de nodige energie erin moeten steken. En ik help je daarbij!

Het proces

Praktische informatie

Het Instagram Strategietraject duurt drie maanden en kan op elk moment gestart worden. Ruim 14 weken werken wij intensief met elkaar samen.

Kick-of sessie

We starten met een kick-off sessie in week 1. Deze sessie duurt 90 minuten en vindt via Zoom plaats. In de kick-off sessie brengen we de kernwaarden van jouw bedrijf in kaart en vertalen we dit naar geschikte content en een strategische aanpak. Daarnaast stellen we samen enkele doelen op voor de komende tijd.

Feedbackmomenten

In dit strategietraject leer je om jouw content voor Instagram twee weken vooruit te plannen. In week 2, 4, 6, 8, 10 en 12 vinden er feedbackmomenten plaats. Ik kijk kritisch met je mee naar de berichten en stories die je de komende twee weken gaat plaatsen en bied waar nodig tips of nieuwe ideeën.

Brainstorm sessie

In week 7 plannen we een tussentijdse brainstorm sessie in van 45 minuten. Deze sessie vindt via Zoom plaats en gebruiken om samen terug te blikken op de geboekte resultaten tot nu toe. Vanuit daar kijken we ook vooruit: op welke vlakken moeten we misschien bijsturen en welke succesformules kunnen we herhalen?

Wrap-up sessie

We eindigen het traject met een wrap-up sessie van 60 minuten via Zoom in week 14. Hierin kijken we samen terug op de geboekte resultaten tijdens het Instagram Strategietraject en bespreken we hoe jij deze lijn voort kun gaan zetten.

Instagram guideline

Tot slot ontvang je na afronding van het traject een persoonlijke Instagram guideline van mij, met daarin de belangrijkste inzichten die we tijdens het traject samen in kaart gebracht hebben. Zo kun je altijd terugvallen op deze belangrijke informatie.

Jouw investering bedraagt € 899,00 ex btw en wordt voorafgaand aan het traject in rekening gebracht. Betaling in termijnen is, in overleg, mogelijk.

Direct boeken

Ik heb bij Claire nu twee keer een Instagram Strategietraject gevolgd. Mijn doel was meer zichtbaarheid, meer interactie en ook meer mensen naar mijn site krijgen. Dit loopt erg goed en ik zie echt verbetering. Zij is voor mij een stok achter de deur, maar levert ook hele fijne input qua content, checkt de statistieken en geeft elke keer gericht advies. Daarnaast is zij ook nog eens een heel fijn persoon om mee samen te werken. Blij met je, Claire!

Debbie Boekhout van d2be

Social Media, je kan er niet omheen. Vooral niet wanneer je je zelf op de kaart wil zetten met een nieuwe winkel. Maar…. ik had hier hulp bij nodig van Claire want het ’stokte’ bij mij bij 200 volgers. Claire heeft mij fantastisch op weg geholpen; ik heb heel begrijpelijk en rustig uitleg gekregen. Zo kon ik al snel zelf aan de gang met Instagram en heb er in korte tijd heel veel volgers bij gekregen. Ze is een topper!

Didy Schutte van Di-Design

Ik heb een 1-op-1 Instagram strategiesessie bij Claire gevolgd. Claire had zich goed voorbereid en kwam met hele concrete tips die op mijn situatie van toepassing zijn. Ze stelde ook goede vragen die mij aan het denken brachten over hoe en waarom ik Instagram wil gebruiken. Verder zat de sessie boordevol nuttige tips. Ook is Claire erg creatief en geeft ze leuke suggesties. Door deze sessie heb ik mijn Instagram echt naar een hoger niveau getild. Het persoonlijke document voelt echt als een cadeautje en is enorm waardevol!

Claudia van den Berg van Ookinhetpaars

Ja, ik wil me aanmelden!

Begint het bij jou ook meteen te kriebelen? Bij mij wel… Ik kan niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan! Meld je door middel van onderstaand formulier aan voor een 1-op-1 Instagram Strategietraject.