skip to Main Content

Instagram workshop (Utrecht): Van bereik naar klanten

Heb jij ook het gevoel dat je klanten misloopt?

Wil jij alles leren over Instagram? Dan is deze Instagram Workshop in Utrecht iets voor jou! Instagram is de toekomst en achterblijven op social media is geen optie meer. Tijd om de diepte in te duiken met deze hands-on workshop en meer klanten te bereiken!

 De eerstvolgende editie vindt plaats op 22 augustus 2019 in Utrecht.

Instagram Workshop in Zeist en Utrecht: bereik meer klanten!

Wat brengt deze workshop je?
Een duidelijke uitleg over de verschillende functies van Instagram. Zet Instagram meteen effectief in voor het bereiken van nieuwe klanten voor jouw merk of bedrijf.

Instagram workshop voor merken, bedrijven en (startende) ondernemers

De workshop wordt gegeven door Claire van Bavel, founder van Claire & Content. Claire is expert op het gebied van (online) content en social media. Ze helpt opdrachtgevers als MAX Magazine, GOOISCH en diverse lokale ondernemers met hun online aanwezigheid.

Voor wie is deze Instagram workshop bestemd?
Deze workshop is bestemd voor merken, bedrijven en (startende) ondernemers die al wel een Instagramaccount hebben, maar door gebrek aan kennis, tijd en een duidelijke strategie hier nog geen of te weinig klanten uithalen. Uitgebreide ervaring met Instagram is geen vereiste.

Wat moet ik meenemen?
Een smartphone met volle batterij, waarmee je ingelogd bent op Instagram. Je mag eventueel een notitieblok, laptop of iPad meenemen, maar dit is geen vereiste.

"Ik deed weinig met Instagram, maar door de workshop heb ik geleerd dat je door een aantal slimme aanpassingen al extra volgers krijgt en waar ik op moet letten als ik iets post. Ik merkte al meteen effect op het volgers aantal."

"Ik heb inmiddels al wat jaren ervaring op Instagram, maar tijdens de workshop hoorde ik toch weer nieuwe dingen. Het was zeker goed om de basis goed te weten."

Linda Baart
Owned by

"Ik heb een hele leerzame en praktische workshop gehad van Claire. Ze kent alle ins en outs van social media en weet haar kennis goed over te brengen."

Inhoud

We bespreken onder andere…
– The basics: hoe werkt een (zakelijke) Instagramaccount?
– Doelgroep & strategie
– Statistieken

– Contentcreatie
– Hashtags
– Instastories
– Tips & tools

Praktische informatie

De eerstvolgende workshop vindt plaats op 22 augustus 2019. De workshop start om 09:30 en rond 12:30 zijn we klaar.

Waar vindt de workshop plaats?
De workshop vindt plaats bij Hashtag Workmode op Brigittenstraat 22, 3512 KM Utrecht. Er zijn voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden in de buurt, al is de locatie ook goed bereikbaar met openbaar vervoer!

Wat kost de workshop?
Tickets kosten €75,00 exclusief btw.

Kun je er op 22 augustus 2019 niet bij zijn en wil je op de hoogte gebracht worden van een volgende editie?

Back To Top