skip to Main Content

Instagram workshops in Utrecht

Heb jij ook het gevoel dat je klanten misloopt?

Wil jij alles leren over Instagram? Dan is deze Instagram Workshop in Utrecht iets voor jou! Instagram is de toekomst en achterblijven op social media is geen optie meer. Tijd om de diepte in te duiken met deze hands-on workshop en meer klanten te bereiken!

Instagram Workshop in Zeist en Utrecht: bereik meer klanten!

Wat brengt deze workshop je?
Een duidelijke uitleg over de verschillende functies van Instagram. Zet Instagram meteen effectief in voor het bereiken van nieuwe klanten voor jouw merk of bedrijf.

Instagram workshop voor merken, bedrijven en (startende) ondernemers

De workshop wordt gegeven door Claire van Bavel, founder van Claire & Content. Claire is expert op het gebied van (online) content en social media. 

Voor wie is deze Instagram workshop bestemd?
Deze workshop is bestemd voor merken, bedrijven en (startende) ondernemers die al wel een Instagramaccount hebben, maar door gebrek aan kennis, tijd en een duidelijke strategie hier nog geen of te weinig klanten uithalen. Uitgebreide ervaring met Instagram is geen vereiste.

Wat heb ik nodig tijdens de workshop?
Een smartphone met volle batterij, waarmee je ingelogd bent op Instagram. Daarnaast is een notitieblok handig. De workshop wordt gegeven via Zoom, dus het is handig om een laptop of tablet met voldoende batterij en een stabiele internetverbinding te hebben.

Social Media Expert - Claire van Bavel

“Dankzij de workshop van Claire ging er een hele Instagram wereld voor mij open. Ik heb geleerd wat de mogelijkheden zijn om dit platform in te zetten voor mijn business en de tools gekregen om het dus ook dusdanig in te richten. Claire heeft veel kennis, legt het met geduld uit, vindt geen vraag te gek en is ook nog eens een goede gastvrouw. Een absolute aanrader voor wie zijn business wil laten groeien!”

Sarah Kuypers
Conscious Content

“De workshop is een aanrader, ook als je al een beetje thuis bent in Instagram. Claire is een leuke vrouw en weet veel. Ze legt goed en duidelijk uit en neemt de tijd hiervoor. Haar kennis van contentmarketing is een erg fijne aanvulling op het gebruik van Instagram. Ik ben gemotiveerd om met Instagram aan de slag te gaan!”

Debbie Boekhout
d2be

“Ik vond het een gezellige, informatieve en motiverende workshop. Ik heb goede handvatten aangereikt gekregen waar ik zeker iets mee kan! Fijn dat het een kleine groep was, zodat er aandacht is voor iedereen. Een aanrader om de ‘drempel’ van Instagram te verlagen!”

Mariska La Rivière
Gastouderland Zuid-Holland

“Ik vond de workshop goed opgebouwd en heel verhelderend. Het toepassen van strategie op Instagram was een eyeopener voor mij. De persoonlijk aandacht was ook erg fijn!”

Carla Begeer
Happy Spirit Days

“Samen met drie andere collega’s heb ik een workshop op maat op onze locatie gevolgd bij Claire. We waren de weg tussen alle tips, mogelijkheden en koers een beetje kwijt als het gaat om wat Instagram voor ons kon opleveren. Tijdens de workshop hebben we gewerkt aan ons doel en nog veel meer, waardoor we met positieve energie dik aan het knallen gaan op Instagram voor ons leefstijlprogramma. Claire legt alles duidelijk en goed uit, heel fijn!”

“De inhoud van de workshop was echt waardevol en beknopt. De uitleg en toelichting van Claire is ook erg duidelijk. Ik ging vol energie naar huis en al mijn vragen waren beantwoord en ik kan nu veel beter mijn weg vinden op instagram. ECHT een aanrader!”

Lisa van der Mije
ShoeStudio

“Ik kan de workshop van Claire van harte aanbevelen. De locatie bij Bijzonder Leuk in Zeist is heel sfeervol. Lekkere taarten, koffie, thee en water… overal is aan gedacht. Er zit een logische volgorde in de workshop en alles kwam ter sprake. Ondanks dat het met dames nog weleens een kippenhok kan worden hield Claire haar hoofd koel en werden alle vragen beantwoord. Ook werden er nog persoonlijke adviezen gegeven. Nu ga ik het geleerde in de praktijk brengen en is het fijn te weten dat ik Claire kan benaderen als ik nog vragen heb.”

Thea de Velde Harsenhorst
Stralend Jezelf

“De workshop was precies wat ik van tevoren had verwacht. Professioneel, inspirerend en hands-on. Als absolute Instagrambeet was ik heel blij met de hands-on aanpak van Claire. Wij doken met zijn allen direct in de materie en liepen stap voor stap door alle mogelijkheden binnen Instagram. Claire gaf op een heldere manier toelichting op allerlei tools, zoals de Statistieken. De do’s en don’ts wat betreft tekst, hashtags, bio en stories vond ik ook bijzonder handig. Last but not least, Claire was een professionele host en de locatie had ik niet beter kunnen kiezen.”

Sabine Mayr
Coach

“Leerzaam, inspirerend en ontspannen: de workshop bevat veel waardevolle tips!”

“Ik vond het een helder en inspirerend verhaal. Dit in combinatie met praktische tools. Ik ben blij dat ik deze workshop heb gevolgd, het helpt me zeker verder!”

Marjon Mijnhout
Mijnhout&Mijnhout

“Ik vond de workshop erg nuttig en heb er zeker een heleboel bruikbare tips aan overgehouden om mijn bedrijf nog beter zichtbaar te maken op Instagram. Bedankt Claire!”

“Ik deed weinig met Instagram, maar door de workshop heb ik geleerd dat je door een aantal slimme aanpassingen al extra volgers krijgt en waar ik op moet letten als ik iets post. Ik merkte al meteen effect op het volgers aantal.”

“Ik heb inmiddels al wat jaren ervaring op Instagram, maar tijdens de workshop hoorde ik toch weer nieuwe dingen. Het was zeker goed om de basis goed te weten.”

Linda Baart
Owned by

“Ik heb een hele leerzame en praktische workshop gehad van Claire. Ze kent alle ins en outs van social media en weet haar kennis goed over te brengen.”

Inhoud

We bespreken onder andere…
– The basics: hoe werkt een (zakelijke) Instagramaccount?
– Doelgroep & strategie
– Statistieken

– Contentcreatie
– Hashtags
– Instastories
– Tips & tools

Praktische informatie

De eerstvolgende workshops worden gegeven op:

  • Donderdag 29 juli, 09:00 – 12:00

Waar vindt de workshop plaats?
Momenteel vinden de workshops online plaats. Bij aanmelding zul je een Zoom-link ontvangen.

Wat kost de workshop?
Tickets kosten € 150,00 exclusief btw. Deze kosten zijn zakelijk aftrekbaar. Je krijgt een factuur toegestuurd per mail.

Hoe meld ik mij aan?
De groepen zijn klein, op deze manier krijgt iedereen voldoende persoonlijke aandacht in de workshop. Wil jij verzekerd zijn van een plek? Je kunt je aanmelden door te mailen naar info@claire-content.nl o.v.v. Instagram Workshop. Vergeet niet aan te geven voor welke datum je je wilt opgeven. Door te klikken op de link hiervoor, kun je je nog makkelijker aanmelden.

Kun je er op deze data niet bij zijn en wil je op de hoogte gebracht worden van een volgende editie? Meld je aan voor een update!

Back To Top