skip to Main Content

Webinars

Op jouw eigen tempo, tijd en locatie bouwen aan jouw social media

In het voorjaar van 2020 brak het coronavirus uit. Precies op het moment dat ik tientallen workshops gepland had staan. Ik zag mijn agenda langzaamaan leeglopen, wat ontzettend jammer! De vraag naar mijn kennis over Instagram is echter gebleven. Nadat ik mijn fysieke workshop een paar keer via Skype of Zoom had gegeven, besloot ik dat het tijd was voor de volgende stap: het ontwikkelen van enkele webinars over Instagram. Op deze manier kan je op jouw eigen tempo, tijd en locatie bouwen aan jouw social media.

Bekijk hieronder het aanbod! Mocht je vragen hebben, dan mag je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen!

Dit vonden zij ervan…

“Erg leerzaam en weer een volgende stap in het professionaliseren van onze social media accounts. Hopelijk zullen zo het aantal volgers ook groeien. Dank je wel Claire!”

Martine Bos
COPD Huis Jan

“Heel waardevol, bedankt!”

Thamar Jung
All Brows

“Informatief!”

Anouk Hoogstraten
Best Hostess

Instagram Module 1: Meer bereik met de juiste hashtags

Hashtags als #followforfollow, #likeforlike, #linkinbio, wat doen die eigenlijk voor je? Niet veel, kan ik je verklappen. Toch worden ze nog vaak gebruikt door (lokale) ondernemers. Wil jij meer (potentiële) klanten bereiken met de juiste hashtags? Ik vertel je graag meer! In dit webinar bespreken we hoe je de juiste hashtags kunt kiezen, hoe je de resultaten kunt meten en wat je nog meer met hashtags kunt doen.

Het webinar is direct na aanmelding te bekijken.

Kosten: €19,99 inclusief btw
Duur: 10 minuten

Instagram Module 2: Storytelling op Instagram Stories

Storytelling en Instagram Stories gaan hand in hand. Neem je volgers mee in jouw merkverhaal! In deze sessie leer je hoe je dit kunt inzetten voor jouw bedrijf en geef ik je concrete tips en voorbeelden.

Het webinar is direct na aanmelding te bekijken.

Kosten: €19,99 inclusief btw
Duur: 10 minuten

Instagram Webinar Gevorderd - Claire van Bavel
Back To Top