skip to Main Content

ABOUT

Claire & Content is opgericht door Claire van Bavel. De naam lijkt natuurlijk afgeleid te zijn van haar voornaam en het feit dat Claire & Content een contentbureau is, maar er zit meer achter. Zo zijn zowel clair(e) als content Franse woorden. Clair betekent ‘duidelijk’, ‘helder’, terwijl content voor ‘tevreden’ staat. En dat is precies wat wij met onze klanten willen bereiken; duidelijke afspraken, met tevreden klanten als resultaat.

claire

Claire van Bavel – Founder Claire & Content

Claire is altijd al een early adapter geweest als het gaat om social media. Tijdens haar bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht leerde zij haar eigen kennis te combineren met wetenschappelijk onderzoek. Ze vulde haar opleiding aan met een minor Journalistiek en een stage bij een online magazine. Hier ontdekte ze haar passie voor content creatie en social media. In het voorjaar van 2014 startte ze als freelancer onder de naam Claire Schrijft. Haar werk combineerde ze met het voltooien van haar bacheloropleiding en de gelijknamige masteropleiding aan Tilburg University, met als specialisatie Bedrijfscommunicatie en Digitale media. Vier jaar later besloot ze haar bedrijf een nieuw jasje aan te meten; Claire & Content was geboren. Claire ziet zichzelf als een creatieve duizendpoot, met veel gevoel voor doelgroepen, details en het totaalplaatje. Met een onverschrokken pen en haar eigen stijl weet Claire altijd de juiste tone of voice aan te slaan.

THE TEAM

Tjitske kan niet alleen pakkende teksten in de Nederlandse taal schrijven, maar is ook Engelstalig ijzersterk. Tjitske reist graag en heeft onder andere in Australië en Groot-Brittannië gewoond. Bloggen is haar second nature en dankzij haar jarenlange ervaring weet ze precies wat wel én niet goed aanslaat bij de lezer.

EXPERTISES

Blogging
WordPress
Trendwatching
Business content
Kids fashion

LET'S CONNECT!

Maartje weet als geen ander hoe social media werkt. Ze is op de hoogte van alle in’s en out’s en ziet trends al aankomen lang voordat ze echt een trend zijn. Tijdens haar stage bij een van de grootste online magazines voor jonge vrouwen leerde ze haar kennis en waardevolle inzichten te vertalen naar een succesvolle strategie.

EXPERTISES

Visual content
Textual content
Big data & social media
Content analysis
Content strategy

LET'S CONNECT!

COFFEE?

Being creative is what we do, creative content is what we make!

Ben jij klaar om zaken als creative content en social media uit handen te geven? Wij helpen je graag verder! Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek wat Claire & Content voor jou kan betekenen.

Back To Top