skip to Main Content

ABOUT

Claire & Content is opgericht door Claire van Bavel. De naam lijkt natuurlijk afgeleid te zijn van haar voornaam en het feit dat Claire & Content een contentbureau is, maar er zit meer achter. Zo zijn zowel clair(e) als content Franse woorden. Clair betekent ‘duidelijk’, ‘helder’, terwijl content voor ‘tevreden’ staat. En dat is precies wat wij met onze klanten willen bereiken; duidelijke afspraken, met tevreden klanten als resultaat.

claire

Claire van Bavel – Founder Claire & Content

Claire is altijd al een early adapter geweest als het gaat om social media. Tijdens haar bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht leerde zij haar eigen kennis te combineren met wetenschappelijk onderzoek. Ze vulde haar opleiding aan met een minor Journalistiek en een stage bij een online magazine. Hier ontdekte ze haar passie voor content creatie en social media. In het voorjaar van 2014 startte ze als freelancer onder de naam Claire Schrijft. Haar werk combineerde ze met het voltooien van haar bacheloropleiding en de gelijknamige masteropleiding aan Tilburg University, met als specialisatie Bedrijfscommunicatie en Digitale media. Vier jaar later besloot ze haar bedrijf een nieuw jasje aan te meten; Claire & Content was geboren. Claire ziet zichzelf als een creatieve duizendpoot, met veel gevoel voor doelgroepen, details en het totaalplaatje. Met een onverschrokken pen en haar eigen stijl weet Claire altijd de juiste tone of voice aan te slaan.

Claire van Bavel - content en social media expert in Zeist, Utrecht

THE TEAM

Merel Arends - freelancer bij Claire & Content

Merel ondersteunt Claire & Content als freelancer op het gebied van content creatie en social media. Merel is ambitieus, enorm getalenteerd en heeft veel gevoel grafische vormgeving. Zij heeft zich sinds begin 2019 aangesloten bij het team van Claire & Content.

EXPERTISES

Visual content
Textual content
Branding

Saskia Mardi is een Aussie-born optimist die ervan houdt om zaken te regelen. Als Virtual Assistant helpt zij vrouwelijke online ondernemers hun bedrijf naar ‘the next level’ te brengen door structuur aan te brengen, workflows te automatiseren en to-do lijstjes af te vinken.

EXPERTISES

Deadlines
To do lists
Creating structure

EXPERTISES

Portraits
Fashion photography
Social media visuals

Roxanne Letterie fotograaf

Roxanne Letterie is de vaste fotograaf van Claire & Content. Roxanne is prettig om mee te werken en denkt ook op creatief vlak graag mee. Haar stijl is veelzijdig, helder en gedetailleerd. Roxanne heeft Claire al bij meerdere projecten mogen bijstaan als fotograaf.

COFFEE?

Being creative is what we do, creative content is what we make!

Ben jij klaar om zaken als creative content en social media uit handen te geven? Wij helpen je graag verder! Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek wat Claire & Content voor jou kan betekenen.

Back To Top