skip to Main Content

Social media strategie
1-op-1 sessies

Merk je dat je vastloopt met social media? En dat de resultaten uitblijven?

Instagram, Facebook, Pinterest… En dan ook nog LinkedIn?! Je doet je best om op alle relevante social media kanalen je bedrijf zichtbaar te maken, maar hoe hard je ook je best doet, de resultaten blijven uit. In een 1-op-1 strategiesessie help ik jou het bepalen van jouw focus en werken we naar een ijzersterke social media strategie toe!

Dit vonden zij ervan…

“Ik heb een 1-op-1 Instagram strategiesessie bij Claire gevolgd. Claire had zich goed voorbereid en kwam met hele concrete tips die op mijn situatie van toepassing zijn. Ze stelde ook goede vragen die mij aan het denken brachten over hoe en waarom ik Instagram wil gebruiken. Verder zat de sessie boordevol nuttige tips. Ook is Claire erg creatief en geeft ze leuke suggesties. Door deze sessie heb ik mijn Instagram echt naar een hoger niveau getild. Het persoonlijke document voelt echt als een cadeautje en is enorm waardevol!”

Claudia van den Berg
Ookinhetpaars

“Tijdens het gesprek met Claire heb ik veel tips gekregen, waardoor ons Instagram account er in een korte tijd al veel beter uit gaat zien. Ik heb veel kunnen opsteken van haar kennis en dit ook direct daarna kunnen toepassen.”

Demi Leihitu
GASSAN Diamonds

“Praktisch, boordevol handige tips en een kritische blik. Dat is wat je kunt verwachten bij een strategiesessie met Claire. Ik heb het als erg plezierig ervaren om met Claire mijn social media kanalen door te lopen. Een aanrader!”

Esmeralda Korteweg
De Gelukkige Loopbaan
Instagram strategiesessies

Waarom een 1-op-1 social media strategiesessie?

Natuurlijk, je bent ook van harte welkom bij mijn workshop over Instagram. Maar juist als je de basics al onder de knie hebt en al een tijdje bezig bent, dan is de kans groot dat jij behoefte hebt aan verdiepingsslag. Je hebt behoefte aan meer kennis over de juiste doelgroep, de juiste social media kanalen en de juiste content, zodat jouw bedrijf meer zichtbaar wordt en klanten aantrekt. In een 1-op-1 strategiesessie duiken we samen de diepte in. Waar liggen jouw kansen en hoe kan je hier direct op in gaan spelen? We gaan onder andere het volgende oppakken:

  • Doelgroep(en) in kaart brengen
  • Funnel van jouw aanbod uitwerken
  • Tone of voice bepalen
  • Contentideeën uitwerken tot een strategie
  • Concrete to do’s opstellen

2 x 2 Deep Dive Strategiesessies

Mijn 2 x 2 Deep Dive Strategiesessies helpen jou bij het vormen van jouw social media strategie. Dit aanbod bestaat uit tweemaal een strategiesessie van 2 uur, gevolgd door een telefonische follow-up in de week na de tweede strategiesessie. De sessies vinden plaats in week 1 en 3, waarna de follow-up in week 4 plaats vindt. De sessies vinden plaats op mijn kantoor nabij Station Driebergen-Zeist, of in overleg op locatie.

Praktische informatie
Tijd: 2 x 2 uur + telefonische follow-up
Locatie: In Driebergen of op locatie
Investering: €595,00 exclusief btw (exclusief eventuele reiskosten)

Instagram Strategiesessie

De 1-op-1 strategiesessie is iets voor jou als je...

Ondernemer bent
Social media als Instagram, Facebook, Pinterest en/of LinkedIn zakelijk gebruikt
Merkt dat de resultaten uitblijven, net als (nieuwe) klanten
Geen idee hebt van wat je allemaal kan posten
Een sparringspartner op het gebied van social media mist
Behoefte hebt aan een duidelijk plan en concrete to do’s

Ja, ik wil meer klanten via social media!

Begint het bij jou ook meteen te kriebelen? Tijd om aan de slag te gaan met jouw social media strategie! Gebruik onderstaand contactformulier om een 1-op-1 strategiesessie in te plannen.

Back To Top