skip to Main Content

1-op-1 strategiesiesessie

Merk je dat je vastloopt met social media? En dat de resultaten uitblijven?

Instagram, Facebook, Pinterest… En dan ook nog LinkedIn?! Je doet je best om op alle relevante social media kanalen je bedrijf zichtbaar te maken, maar hoe hard je ook je best doet, de resultaten blijven uit. In een 1-op-1 strategiesessie help ik jou het bepalen van jouw focus en werken we naar een ijzersterke social media strategie toe!

Instagram Workshop in Zeist en Utrecht: bereik meer klanten!

Dit vonden zij ervan…

"Praktisch, boordevol handige tips en een kritische blik. Dat is wat je kunt verwachten bij een strategiesessie met Claire. Ik heb het als erg plezierig ervaren om met Claire mijn social media kanalen door te lopen. Een aanrader!"

"Ik was op zoek naar iemand die mij snel kon uitleggen wat de laatste ontwikkelingen zijn. Zo kwam ik bij Claire terecht. Wat ik fijn vind, is dat Claire zich in mij en mijn bedrijfstak heeft verdiept. Ze heeft concrete tips gegeven die ik meteen heb kunnen toepassen."

Merel van 't Wout
Hi Style
Claire van Bavel - content en social media expert in Zeist, Utrecht

Waarom een 1-op-1 social media strategiesessie?

Natuurlijk, je bent ook van harte welkom bij mijn workshop over Instagram. Maar juist als je de basics al onder de knie hebt en al een tijdje bezig bent, dan is de kans groot dat jij behoefte hebt aan verdiepingsslag. Je hebt behoefte aan meer kennis over de juiste doelgroep, de juiste social media kanalen en de juiste content, zodat jouw bedrijf meer zichtbaar wordt en klanten aantrekt. In een 1-op-1 strategiesessie duiken we samen de diepte in. Waar liggen jouw kansen en hoe kan je hier direct op in gaan spelen? Na deze sessie kan je direct aan de slag zaken als met branding, contentstrategie en statistieken!

Wat gaan we doen?
Tijdens deze persoonlijke social media strategiesessie duiken we echt de diepte in. We werpen een kritische blik op jouw business en social media kanalen, om vervolgens tot een nieuwe strategie uit te komen. We gaan onder andere het volgende oppakken:

  • Doelgroep(en) in kaart brengen
  • Funnel van jouw aanbod uitwerken
  • Tone of voice bepalen
  • Contentideeën uitwerken tot een strategie
  • Concrete to do’s opstellen

Praktische informatie
Tijd: 3 uur
Locatie: Op locatie of in Utrecht
Investering: €350,00 exclusief btw

social media strategiesessie in Utrecht

De 1-op-1 strategiesessie is iets voor jou als je...

Ondernemer bent
Social media als Instagram, Facebook, Pinterest en/of LinkedIn zakelijk gebruikt
Merkt dat de resultaten uitblijven, net als (nieuwe) klanten
Geen idee hebt van wat je allemaal kan posten
Een sparringspartner op het gebied van social media mist
Behoefte hebt aan een duidelijk plan en concrete to do’s

Ja, ik wil meer klanten via social media!

Begint het bij jou ook meteen te kriebelen? Tijd om aan de slag te gaan met jouw social media strategie! Gebruik onderstaand contactformulier om een 1-op-1 strategiesessie in te plannen.

Back To Top