skip to Main Content

SOCIAL MEDIA

SOCIAL MEDIA

Is jouw onderneming al actief op social media? Zo ja, goed bezig! Maar, heb je ook goed nagedacht over een strategie en de doelgroep? En sluit jouw content hier bij aan, of doe je eigenlijk maar wat? Er valt zoveel meer te halen uit social media en eigenlijk zijn er geen redenen om het niet te doen; jouw concurrent doet het namelijk wel. Claire & content helpt je bij het in kaart brengen van een doelgroep, opstellen van een social media strategie en beheren van diverse kanalen zoals Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn.

SOCIAL MEDIA TRENDS

De ene dag zit iedereen op Instagram, de andere dag voert Facebook een belangrijke verandering in haar algoritme door, en dan wordt er weer een nieuw social platform gestart. Het social medialandschap verandert dagelijks. Claire & Content zit bovenop de trends en volgt maandelijks workshops, seminars en webinars, om ervoor te zorgen dat onze social media klanten nooit achter de feiten aan hoeven te lopen.

SOCIAL MEDIA CONSULT

Wil jij volledig ‘ontzorgt’ worden op het gebied van social media? Claire & content biedt social media pakketten op maat, waarbij we strategie, content creatie en beheer voor social media op ons nemen. Ga je liever zelf aan de slag, maar kan je wel wat hulp gebruiken? Boek dan een persoonlijk social media consult bij Claire.

CASE: FACEBOOK GROEI

COFFEE?

Let’s take it to the next level!

Wil jij meer uit social media halen, maar weet je niet hoe of heb je hier geen tijd voor? Claire & Content zet haar expertise op het gebied van social media graag in voor jouw onderneming. Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek wat Claire & Content voor jou kan betekenen.

Back To Top