skip to Main Content

CREATIVE CONTENT

CREATIVE CONTENT

Creative content is een ruim begrip, maar de basis ligt in een sterke tekst die de juiste doelgroep weet aan te spreken. Of we nou aan een korte copy voor de nieuwsbrief, een prikkelend persbericht of een lang interview voor in een magazine werken; we zijn altijd op zoek naar een creatieve insteek, zodat de tekst vanaf de eerste regel opvalt en aanzet tot verder lezen. Wat kunnen wij voor jou betekenen?

(HOOFD)REDACTIE

Van een print magazine tot online blogs; Claire heeft voor diverse opdrachtgevers al mooie artikelen mogen schrijven. Haar werkzaamheden variëren van het aansturen van andere redacteuren en het redigeren van aangeleverde stukken tot het zelf uitwerken van artikelen en afnemen van interviews. Aan de hand van het medium en de doelgroep wordt de tone of voice van een artikel bepaald. Ze wordt door haar team voornamelijk op het gebied van online creative content ondersteund.

ZAKELIJKE TEKSTEN

Je wilt nieuwe teksten voor je website, maar waar begin je? En hoe zat dat ook alweer met SEO? Soms is het beter om afstand te nemen, en een buitenstaander jouw bedrijfsvisie en intenties te laten verwoorden. Claire & Content verzorgt voor diverse zakelijke opdrachtgevers teksten in alle vormen en maten; van een SEO-vriendelijke websitetekst tot persberichten of teksten voor de wekelijkse nieuwsbrief. Door een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers komen we altijd tot het gewenste resultaat.

CLIENTS

Zij gingen je voor…

Gooisch – magazine
Dress the KIDS – online kindermodemagazine
KIDS fashion mag – kindermodevakblad
Lindenhaeghe – opleidingsinstituut
Diverse PR- en marketingbureau’s
Lokale ondernemingen

COFFEE?

Being creative is what we do, creative content is what we make.

Ben je op zoek naar een nieuwe (hoofd)redacteur, of kan je ondersteuning gebruiken bij het schrijven van SEO-teksten of een persbericht? Wij helpen je graag verder! Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek wat Claire & Content voor jou kan betekenen.

Back To Top