skip to Main Content

SEO-tekstschrijver in Utrecht

Ben jij op zoek naar een ervaren SEO-tekstschrijver (in Utrecht) voor jouw websiteteksten? Claire & Content verzorgt al jaren SEO-vriendelijke websiteteksten voor (lokale) ondernemers en bedrijven.

Zij gingen je voor…

"Graag wil ik Claire bedanken voor het verzorgen van alle mooie SEO-geoptimaliseerde teksten over aandoeningen op mijn website. De pakkende medische teksten geschreven in lekentaal hebben mijn praktijk voor fysiotherapie veel nieuwe klandizie opgeleverd. Andere praktijkeigenaren vragen mij vaak door wie de teksten zijn geschreven."

Peter Ilchev
Fysio i

SEO-teksten

SEO (search engine optimization) zorgt ervoor dat jouw website vindbaar wordt in zoekmachines zoals Google. De vindbaarheid wordt verhoogd door je website bepaalde elementen mee te geven, zoals juiste paginatitels en benamingen van afbeeldingen. Het gebruik van bepaalde zoekwoorden in koppen en teksten is eveneens van groot belang. Een SEO-tekstschrijver zorgt ervoor dat de tekst op de juiste manier wordt geschreven en ingedeeld. Claire & Content verzorgt al jaren SEO-teksten voor websites van (lokale) ondernemers, bedrijven en merken.

Praktische informatie
Investering: €75,00 exclusief btw per pagina
Aantal woorden: 500 tot 750 woorden

Op zoek naar een SEO-tekstschrijver?

Claire & Content helpt je graag bij het schrijven van SEO-teksten voor jouw website. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Back To Top