skip to Main Content

ABOUT

Zowel clair(e) als content Franse woorden. Clair betekent ‘duidelijk’, ‘helder’, terwijl content voor ‘tevreden’ staat. En dat is precies wat ik met mijn klanten wil bereiken; duidelijke afspraken, met tevreden klanten als resultaat.

Claire van Bavel

Claire is altijd al een early adapter geweest als het gaat om social media. Tijdens haar bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht leerde zij haar eigen kennis te combineren met wetenschappelijk onderzoek. Ze vulde haar opleiding aan met een minor Journalistiek en een stage bij een online magazine. Hier ontdekte ze haar passie voor content creatie en social media. In het voorjaar van 2014 startte ze als freelancer onder de naam Claire Schrijft. Haar werk combineerde ze met het voltooien van haar bacheloropleiding en de gelijknamige masteropleiding aan Tilburg University, met als specialisatie Bedrijfscommunicatie en Digitale media. Vier jaar later besloot ze haar bedrijf een nieuw jasje aan te meten; Claire & Content was geboren. Claire ziet zichzelf als een creatieve duizendpoot, met veel gevoel voor doelgroepen, details en het totaalplaatje. Met een onverschrokken pen en haar eigen stijl weet Claire altijd de juiste tone of voice aan te slaan.

Claire van Bavel - content en social media expert in Zeist, Utrecht

COFFEE?

Being creative is what we do, creative content is what we make!

Ben jij klaar om zaken als creative content en social media uit handen te geven? Wij helpen je graag verder! Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek wat Claire & Content voor jou kan betekenen.

Back To Top