skip to Main Content

Instagram workshop voor lokale ondernemers

Hé, ondernemer! Heb jij ook het gevoel dat je klanten misloopt?

Instagram is de toekomst! Achterblijven op social media is geen optie meer. Tijd om de diepte in te duiken met deze hands-on workshop. Doordat Instagram steeds meer nieuwe functionaliteiten introduceert, is het ook interessanter aan het worden voor bedrijven. Het biedt zoveel kansen; je kan een band opbouwen met je vaste klanten, maar tegelijkertijd ook nieuwe klanten bereiken.

Wat brengt deze workshop je?
Een duidelijke uitleg over de verschillende functies van Instagram. Hierdoor kan je Instagram meteen effectief inzetten voor het bereiken van nieuwe klanten voor jouw bedrijf.

Instagram voor retailers en lokale ondernemers

De workshop wordt gegeven door Claire van Bavel, founder van Claire & Content. Claire is expert op het gebied van (online) content en social media. Ze helpt opdrachtgevers als MAX Magazine, GOOISCH en diverse lokale ondernemers met hun online aanwezigheid.

Voor wie is deze workshop bestemd?
Deze workshop is bestemd voor lokale ondernemers die al wel een Instagramaccount hebben, maar door gebrek aan kennis, tijd en een duidelijke strategie hier nog geen of te weinig klanten uithalen. 

Wat moet ik meenemen?
Een smartphone met volle batterij, waarmee je ingelogd bent op Instagram. Je mag eventueel een notitieblok, laptop of iPad meenemen, maar dit is geen vereiste.

“Ik heb een hele leerzame en praktische workshop gehad van Claire. Ze kent alle ins en outs van social media en weet haar kennis goed over te brengen. Ze geeft alle ruimte voor jouw vragen, zodat je echt een workshop op maat krijgt die helemaal aansluit bij jouw wensen!”

– Ellen van Minirockstar.nl

Inhoud

We bespreken onder andere…
– The basics: hoe werkt een (zakelijke) Instagramaccount?
– Doelgroep & strategie
– Contentcreatie
– Hashtags
– Instastories
– Tips & tools
– Statistieken

Praktische informatie

De eerstvolgende workshop vindt plaats op 15 april 2019. De workshop start om 10:00 en rond 13:00 zijn we klaar.

Waar vindt de workshop plaats?
In het centrum van Zeist, bij de winkel Hebberz (Steynlaan 32, 3701 EG Zeist). Er zijn voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden in de buurt, al is de locatie ook goed bereikbaar met openbaar vervoer of – nog beter – de fiets!

Wat kost de workshop?
Tickets kosten €75,00 exclusief btw.

Kan je er niet bij zijn op 15 april?

Back To Top