skip to Main Content

Hoe hot is jouw kindermodewinkel op Instagram?

Instagram is de toekomst! Achterblijven op social media is geen optie meer en vooral Instagram groeit hard. Doordat het platform steeds meer nieuwe functionaliteiten introduceert, is het ook interessanter aan het worden voor bedrijven. Het biedt zoveel kansen: je kan een band opbouwen met je vaste klanten, maar tegelijkertijd ook nieuwe klanten bereiken.

Gebruiken jullie al instastories, highlights en gifjes? Weten jullie precies welke hashtags een hoger engagement opleveren? Kunnen klanten op Instagram al inchecken bij jullie locatie?

Instagram voor retailers

De workshop wordt gegeven door Claire van Bavel, founder van Claire & Content. Claire is expert op het gebied van (online) content en social media. Hoewel ze zelf nog geen kinderen heeft, heeft ze een ongekende passie voor kindermode. Claire verzorgt de hoofdredactie voor o.a. KIDS fashion mag en Dress the KIDS. In deze workshop voor kindermoderetailers brengt zij haar expertise en liefde voor kindermode samen.

Deze workshop is bestemd voor kindermoderetailers die 1) nog geen Instagram account voor de kindermodewinkel hebben of 2) er al wel een hebben, maar door gebrek aan kennis, tijd en een duidelijke strategie hier nog geen of te weinig klanten uithalen.

“Ik heb een hele leerzame en praktische workshop gehad van Claire. Ze kent alle ins en outs van social media en weet haar kennis goed over te brengen. Ze geeft alle ruimte voor jouw vragen, zodat je echt een workshop op maat krijgt die helemaal aansluit bij jouw wensen!”

– Ellen van Minirockstar.nl

Inhoud

We bespreken onder andere…
– The basics: hoe werkt een (zakelijke) Instagramaccount?
– Doelgroep & strategie
– Contentcreatie
– Hashtags
– Instastories
– Tips & tools

Praktische informatie

Datum: Maandag 25 maart
Tijd: 14:00 tot 17:00
Locatie: Brigittenstraat 22, 3512 KM Utrecht
Kosten: €250,- inclusief btw

Back To Top