skip to Main Content

Eindredactie

Je hebt zelf een tekst geschreven, maar vraagt je af of het taaltechnisch wel klopt en of er niet iets mist. Een frisse blik van een buitenstaander helpt. Vraag een check-up voor jouw tekst aan!

Zij gingen je voor…

"Voor de eindredactie van mijn e-book Reizend Ondernemen heb ik Claire ingeschakeld. Claire was snel beschikbaar en heeft zich ruim aan de deadline gehouden. Heel fijn! Ze heeft niet alleen alle spel- en typfouten uit mijn boek gehaald, maar ook meegedacht over de inhoud, een logische volgorde, kopjes, et cetera. Ik ben heel blij met Claire's werk en zou haar zo weer inhuren voor een volgende klus. Aanrader als je een eindredacteur zoekt op wie je kan vertrouwen!"

Eindredactie voor e-books en teksten

Van juli 2016 tot en met december 2017 heb ik Claire & Content gecombineerd met een parttime baan als assistent-uitgever bij een uitgeverij in Amsterdam. Ik was verantwoordelijk voor diverse boeken, van romans en gedichtenbundels tot informatieve boeken over bloemschikken en vioolinstrumenten. Nog steeds vind ik eindredactieklussen erg leuk; met mijn spreekwoordelijke rode pen ga ik vakkundig de hele tekst langs, tot de laatste letter.

Kan ik jou helpen?

Ik help jou graag met jouw tekst, manuscript of e-book. Neem vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden!

Back To Top